Konepaja-messut

Suomen suurin konepaja rakentuu 20.–22.3.2018 Tampereelle

Tiedote Uutiset  06.03.2018

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään kahden viikon päästä Konepaja-messut yhdessä kansainvälisen hitsausalan tapahtuman Nordic Welding Expon kanssa. Poikkeuksellisen kiinnostavan tapahtuman toteutuksesta tekee näytteilleasettajien messuille esille tuomat yli 100 konetta ja laitetta, joista osa painaa parhaimmillaan yli 20 tonnia. Lisäkipinää tapahtuman järjestelyihin ja ohjelmaan tuovat hitsauksen SM-kilpailut.    

Tiistaista torstaihin 20.–22. maaliskuuta Suomen suurimmassa konepajassa koneet ja laitteet sekä keskustelut toimialan tilanteesta käyvät kuumina. Keskeisimpiä puheenaiheita messuilla ovat konepajojen robotisointi, teollisuuden digitalisoituminen, tuotannon kilpailukyky, uudet menetelmät sekä 3D-tulostaminen. Tapahtumissa on yhteensä 268 näytteilleasettajaa, joiden päämiehet edustavat yli 700 kansainvälistä tuotemerkkiä.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta: www.konepajamessut.fi.

– Metalliteollisuuden kaupan positiivinen vire näkyy toimialan vahvana kasvuna, yritysten kiinnostuksena investoida uuteen huipputeknologiaan, satsata markkinointiin sekä rekrytoida tulevaisuuden osaajia. Konepaja ja NWE yhdessä tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden metalliteollisuuden ja hitsausalan osaajille sekä kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille kokoontua yhteen sekä lisätä alan kiinnostavuutta, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.  

Lue lisää: Rekrytointi: metalliteollisuudessa osaajille riittää töitä

Nordic Welding Expon yhteydessä ammatillista perustutkintoaan suorittavat nuoret kisaavat hitsauksen SM-kilpailut. Uutta kipinää kisaan ja messuille tuo, että kisapaikka on aiemmista vuosista poiketen heti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin läheisyydessä, jossa messuvieraat pääsevät seuraamaan kisojen etenemistä koko messujen ajan. Kilpailun toteuttaa SHY ry. Messuilla esitellään ja palkitaan myös Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailun parhaimmisto. Ohutlevystä tehdyllä tuotteella tai osalla on voinut osallistua kolmeen tasavertaiseen sarjaan: teollisuus, muotoilu ja oppilaitokset. Kilpailun järjestäjä on Teknologiateollisuus ry.

Rekisteröidy maksutta kävijäksi  

Tiedote 6.3.2018