Konepaja-messut

Mikä on Konepaja?

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Näe omin silmin uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat!

Pysy mukana Konepaja-messujen uutisissa

Tilaa maksuton uutiskirje suoraan sähköpostiisi!
Tilaa uutiskirje

19.–21.3.2024

Ylin johto ja yrittäjät

Isoissa investoinneissa mukana on aina yrityksen ylin johto, investointipäätökset ovat merkittäviä sijoituksia tulevaisuuteen.

Tuotantojohto

Tuotannon kehittämisessä uudet toimintamallit vaativat jatkuvaa koneiden ja laitteiden päivittämistä – pysy kehityksessä mukana.

Pajamiehet- ja naiset

Vaatimusten kasvaessa tuottavuuden tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat arvioida millä laitteistolla aito tuottavuusloikka tehdään.


Pajan henki lumosi – täysi tupa ja tunnelma katossa Tampereella

Metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja ja Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo palasivat rytinällä tapahtumakentälle neljän vuoden odotuksen jälkeen. Messu-uutuutena tapahtumakokonaisuuden täydensi 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials. Kolmikko keräsi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallien huomaan 6270 kävijää.

Lue uutinen


Tutustu koneluetteloon!

Messuilla esitellään alan parhaat koneet ja teknisimmät vehkeet. Tapahtumassa on oikeasti koneet pajassa – ja taatusti ja kootusti Suomen laajin tarjonta. Summa summarum: koneet ovat esillä ja tästä syystä julkaisimme maan suurimman koneluettelon.

Maan suurin koneluettelo

Tutustu tapahtumassa mukana olleisiin koneisiin:

Koneluettelo


Metalli on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään laaja ammattitaphtumakokonaisuus. Saman katon alla:

3D & New Materials ja Nordic Welding Expo,

joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

Uusi 3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin. Katso tuoteryhmät tästä.

Nordic Welding Expo     3D + New Materials