Konepaja-messut

Mikä on Konepaja?

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

 

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Tervetuloa Suomen suurimpaan konepajaan!

kävijä­tyytyväisyys 98 %

Ylin johto ja yrittäjät

Isoissa investoineissa mukana on aina yrityksen ylin johto, keskustelut muiden investoijien kanssa auttavat oikeiden päätösten tekemisessä.

Tuotantojohto

Tuotannon kehittämisessä uudet toimintamallit vaativat jatkuvaa koneiden ja laitteiden päivittämistä – messuilla pysyt kehityksessä mukana.

Pajamiehet- ja naiset

Vaatimusten kasvaessa tuottavuuden tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat parhaiten arvioida millä laitteistolla aito tuottavuusloikka tehdään.


Koolla läpileikkaus Suomen konepajoista

Konepaja esittelee läpileikkauksen Suomen konepajoista. Paikan päällä on markkinoiden uusin kone- ja laitekanta sekä asiantuntijaosaaminen yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen.

Konepaja-messujen ja Nordic Welding Expon keskeisimpiä puheenaiheita ovat uusimmat innovaatiot, automaatio, robotiikka sekä digitalisaatio. Tapahtumissa on yhteensä yli 260 näytteilleasettajaa, joiden päämiehet edustavat yli 700 kansainvälistä tuotemerkkiä.

 

Lista yrityksistä


Koneet ja laitteet

Konepaja-messut esittelevät metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet alan yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Messuilla on mukana lähes kaikki markkinoilla aktiivisesti esillä olevat kone- ja laitemerkit.

Paikan päältä löydät niin levytyökoneet, koneistuskeskukset, monitoimisorvit, mittauskoneet sekä hitsauslaitteet ja paljon muuta.

− Olen erityisesti kiinnostunut levytyökoneista, koneistuskeskuksista sekä hitsauslaitteista- ja automaatiosta. Nämä koneet ja laitteet liittyvät eniten menossa oleviin tai suunniteltuihin projekteihin. Listaus varmasti päivittyy vielä ennen messuja, mutta suunnittelin tutustuvani messuilla ainakin Prima Poweriin, Mazakiin ja Froniukseen sekä Yaskawaan, kertoo Saku Vastamäki Avant Tecno Oy:stä. Lue lisää >

 

Koneet ja laitteet


Samaan aikaan Nordic Welding Expo – hitsinkova ammattitapahtuma

Seitsemättä kertaa järjestettävä Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma tarjoaa tuoreinta tietoa alan palveluista, kehityksestä sekä koulutuksesta.Messuilla myös kipinöi, sillä SHY järjestää jälleen Nordic Welding Expon yhteydessä ammatillista perustutkintoaan suorittaville nuorille tarkoitetut hitsauksen SM-kilpailut.

Lista yrityksistä