Konepaja-messut

Mikä on Konepaja?

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Näe omin silmin uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat!

Konepajan tämän vuoden teemoina ovat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit. Tapahtuma avaa näkymän uuden ajan vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin. Kehittyneimpien koneiden lisäksi paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen.

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy rekisteröityneille.

Rekisteröidy kävijäksi

kävijä­tyytyväisyys 98 %

Ylin johto ja yrittäjät

Isoissa investoinneissa mukana on aina yrityksen ylin johto, investointipäätökset ovat merkittäviä sijoituksia tulevaisuuteen.

Tuotantojohto

Tuotannon kehittämisessä uudet toimintamallit vaativat jatkuvaa koneiden ja laitteiden päivittämistä – pysy kehityksessä mukana.

Pajamiehet- ja naiset

Vaatimusten kasvaessa tuottavuuden tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat arvioida millä laitteistolla aito tuottavuusloikka tehdään.


Innovatiivisimmat ratkaisut ja kehittyneimmät koneet Tampereella

− Konepaja ja Nordic Welding Expo tarjoavat mahdollisuuden kokea koneet, laitteet ja työkalut sekä niihin liittyvät palvelut aidosti esillä. Messut ovat merkittävä tilaisuus paitsi ihmisten kohdata toisiaan, myös nähdä uusin koneisto, robotiikka ja laserit todellisessa toiminnassa, kertoo projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Lue tiedote


Masa-koneluettelo – paljonko se painaa?

Messuilla esitellään alan parhaat koneet ja teknisimmät vehkeet. Tapahtumassa on oikeasti koneet pajassa – ja taatusti ja kootusti Suomen laajin tarjonta. Summa summarum: koneet ovat esillä ja tästä syystä julkaisimme maan suurimman koneluettelon.

Maan suurin koneluettelo

Vuoden 2022 koneluettelo on julkaistu! Tutustu kehittyneimpiin koneisiin ja välkyimpiin vehkeisiin:

Koneluettelo


Metalli on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään laaja ammattitaphtumakokonaisuus. Saman katon alla:

3D & New Materials ja Nordic Welding Expo,

joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

Uusi 3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin. Katso tuoteryhmät tästä.

Nordic Welding Expo     3D + New Materials

Haluatko tuoreimmat tiedot tapahtumasta?

Tilaa uutiskirje