Konepaja-messut

20.–22.3.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Rekisteröidy kävijäksi ›Tutustu ohjelmaan ›
Samaan aikaan

Hitsinkova tapahtuma ammattilaisille

Konepajassa on tekemisen meininkiä ja runsaasti nähtävää kaikille teknologiateollisuuden ammattilaisille. Samaan aikaan järjestetään myös hitsausalan kansainvälinen messutapahtuma Nordic Welding Expo 2018.

Konepajan koneet ja laitteet

Näe koneet ja laitteet messuilla

Yhteistyössä kone- ja laitepuolen toimijoiden kanssa toteutettavat Konepaja-messut esittelevät metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet alan yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Tutustu jo ennakkoon kone- ja laitetarjontaan!

Konepaja palkittiin Vuoden Messuina

"Ensimmäisellä kerralla nappiin! Voittaja ylitti kävijätavoitteensa kirkkaasti ja toteutti tapahtuman kohderyhmä edellä."

Historian ensimmäinen valtakunnallinen Mesoaja-gaala palkitsi suomalaista messu- ja tapahtuma-alan osaamista torstaina 25. tammikuuta 2018 Helsingin Messukeskuksessa. Konepaja-messut voitti Vuoden Messut -kategorian. Mesoaja palkitsi voittajia 11 sarjassa. Voittajat valitsi yli 120 toteutuksen joukosta markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostunut raati.

Kuvassa: Jouko Lassila / SHY ry (vas.), Hannu Vähätalo / Tampereen Messut Oy (kesk.) ja Ismo Meuronen / SHY ry (oik.).

Konepaja + NWE = Match made in Tampere

Viime vuoden maaliskuussa ensimmäistä kertaa järjestetyt Konepaja-messut onnistuivat yli odotusten. Yhteistyö alan toimijoiden kanssa pelasi ja lopputulos oli yhdessä toteutettu uusi tapahtumatähti, jota on ollut mahtava kehittää eteenpäin. Konepaja 2018 -messujen näytteilleasettajapaikat myytiin loppuun ennätysajassa!

Konepaja 2016 -messuilla vieraili kolmen päivän aikana 8 338 messukävijää ja näytteilleasettajia oli yli 260.

Plootu Fennican parhaimmisto esittelyssä

Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailun parhaimmisto palkitaan ja työt esitellään messuilla. Kilpailu on jaettu kolmeen tasavertaiseen sarjaan: teollisuus, muotoilu ja oppilaitokset. Koko kilpailun voittajatyö – Vuoden ohutlevytuote – ja oman sarjansa voittaja saavat 6000 euroa.

Messuilla kipinöi: hitsauksen SM-kilpailut

SHY järjestää jälleen Nordic Welding Expon yhteydessä ammatillista perustutkintoaan suorittaville nuorille tarkoitetut hitsauksen SM-kilpailut. Uutta kipinää kisaan ja messuille tuo, että kisapaikka on aiemmista vuosista poiketen heti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin läheisyydessä, jossa messuvieraat pääsevät seuraamaan kisojen etenemistä koko messujen ajan.

Ohjelmassa MM.

“Olin liikkeellä kunnossapidon pitkän linjan ammattilaisen kanssa ja saimmekin lopulta paljon enemmän irti mitä olin ajatellut. Melkein heti kättelyssä teimme pienet jyrsittävien kappaleiden kiinnittämiseen liittyvä kaupat. Tuotannon kehittämiseen liittyviä asioita on aina korvan takana ja kävikin niin, että kolmeen eri projektiin sain uutta tietoa ja jätin tarjouspyyntöjä.”

– Miiro Kuusikko, Quality and Production Manager, FennoSteel Oy

“Tampere on erittäin sopiva ja sijainniltaan keskeinen paikka juuri metalliteollisuuden kone- ja laitemessuille. Tampereelle voi tehdä kätevästi vaikka vain päivän messuvierailun.”

– toimitusjohtaja Kari Sorjonen, Tasowheel Group Oy

“Konepajoissa hitsaus, työstökoneet ja työkalut kuuluvat yhteen, joten näiden kahden merkittävän ammattimessutapahtuman toteuttaminen rinnakkain tarjoaa alan toimijoille huomattavia synergiaetuja.”

– toiminnanjohtaja Jouko Lassila, Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys

Näytteilleasettajana MM.

3D Formtech Oy 3DStep Oy 3DTech Oy ABB Oy ABICOR BINZEL Finland Oy ACG Nyström Oy Adver Oy Air Liquide Finland Oy AirWell Oy Aitio Finland Oy Aliko Oy Ltd Alma Talent Oy AMT Hakemistot Oy Apricon Oy Aqua Clean Oy ARROW Engineering Oy Asennuspalvelu Juha Keskinen Oy Avertas Robotics Oy Baltic Metalworking Baltmedus UAB Berner Oy Berner Koneet Blum Novotest AB BYMAT GmbH CAD/CAM - yhdistys ry Valokynä CAD/CAM - yhdistys ry Valokynä Camcut Oy Camfil Oy Camtek Oy Carelian Nirko Oy Carl Stahl Oy Carl Zeiss Oy Cebotec Oy CeNiC Finland Oy CERTEX Finland Oy CERTEX Finland Oy Champion Door Oy Cimera Oy Coastone Oy Contos Oy Controla Oy Creo Center Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Teknologiateollisuus Tekninen kauppa Plootu Fennica SHY

#Konepaja

20.–22.3.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Rekisteröidy kävijäksi › Tutustu ohjelmaan ›

Aukioloajat

Tiistaina 20.03.2018
Keskiviikkona 21.03.2018
Torstaina 22.03.2018