Konepaja-messut

17.–19.3.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja2020

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Varaa osasto ›
Samaan aikaan

Konepaja + NWE 2020

Konepaja 2018 yhdessä Nordic Welding Expon kanssa kokosi yhteen 268 yritystä ja 6 554 kävijää. Messujen 268 näytteilleasettajaa esittelivät metallin työstö- ja levykoneita, työkaluja ja ohjelmistoja, automaatiota ja robotiikkaa, hitsausta ja liittämistä sekä kunnossapidon ja teollisuuden palveluita. Messutapahtumassa oli esillä yli 100 konetta ja laitetta.

Konepaja-messut ja Nordic Welding Expon toteutetaan seuraavan kerran 17.–19.3.2020.

Rohkeat investoivat: koneet ja laitteet esillä messuilla

Messukävijät pääsevät konkreettisesti tutustumaan, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä ja päivittämään tietotaitojaan. Messuilla on ollut perinteisesti esillä yli 100 konetta ja laitetta.

FIRPAn vuosiseminaari messujen yhteydessä

Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA ry järjestää vuosiseminaarinsa 18.3.2020 Konepaja- ja Nordic Welding Expo -messujen yhteydessä Tampereella.
− Tampereella on konepajateollisuuden asiakaskunta valmiiksi koolla ja erityisesti piensarjoissa valmistettavat laitteistot tarjoavat potentiaalisia sovelluskohteita materiaalia lisäävästi tuotettaville osille ja konstruktioille, sanoo yhdistyksen varapuheenjohtaja Martti Huolila,

SHY:n ja Tampereen Messujen yhteistyö jatkuu

– Toista kertaa samanaikaisesti toteutetut Nordic Welding Expo- ja Konepaja-messut onnistuivat hyvin. Tapahtumakokonaisuus on koko toimialalle tärkeä kohtaamispaikka. Messut on hyvä mahdollisuus edistää alan kiinnostavuutta ja vetovoimaa. Yhteistyö Tampereen Messut Oy:n kanssa toimii erinomaisesti ja haluamme yhdessä vakiinnuttaa messuista alan päätapahtuman Suomessa, sanoo toiminnanjohtaja Jouko Lassila SHY ry:stä.

Tripla Facade Panel palkittiin Plootu Fennicalla

Teknologiateollisuus ry palkitsi avajaispäivänä Vuoden Ohutlevytuotteena 2018 Tripla Facade Panel -julkisivupaneelin.

Tuomaristo kuvasi Tripla Facade Panel -projektia uudenlaiseksi arkkitehtuurin pilottikohteeksi, jossa syväveto-teknologiaa sovelletaan design-elementteihin suurissa rakenteissa.

Metallin 3D-tulostuksen mahdollisuudet kiinnostavat

3D-tulostus tuotantotapana kasvaa. Myös metallin 3D-tulostus avaa uusia mahdollisuuksia kaikelle teolliselle tuotannolle.

“Olin liikkeellä kunnossapidon pitkän linjan ammattilaisen kanssa ja saimmekin lopulta paljon enemmän irti mitä olin ajatellut. Melkein heti kättelyssä teimme pienet jyrsittävien kappaleiden kiinnittämiseen liittyvä kaupat. Tuotannon kehittämiseen liittyviä asioita on aina korvan takana ja kävikin niin, että kolmeen eri projektiin sain uutta tietoa ja jätin tarjouspyyntöjä.”

– Miiro Kuusikko, Quality and Production Manager, FennoSteel Oy

“Tampere on erittäin sopiva ja sijainniltaan keskeinen paikka juuri metalliteollisuuden kone- ja laitemessuille. Tampereelle voi tehdä kätevästi vaikka vain päivän messuvierailun.”

– toimitusjohtaja Kari Sorjonen, Tasowheel Group Oy

“Konepajoissa hitsaus, työstökoneet ja työkalut kuuluvat yhteen, joten näiden kahden merkittävän ammattimessutapahtuman toteuttaminen rinnakkain tarjoaa alan toimijoille huomattavia synergiaetuja.”

– toiminnanjohtaja Jouko Lassila, Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys

Näytteilleasettajana MM.

ABICOR BINZEL Finland Oy ACG Nyström Oy Air Liquide Finland Oy Algol Chemicals Oy Aliko Oy Ltd Apricon Oy Avertas Robotics Oy Blum Novotest AB Camcut Oy Camfil Oy Camtek Oy Carelian Nirko Oy Carl Zeiss Oy Cebotec Oy CeNiC Finland Oy Coastone Oy Cron-Tek Oy Delfoi Oy Devenno Oy DL Software Oy Duroc Machine Tool Oy Edufix Oy Eltrotec Oy EMUGE-Franken AB Erlatek Oy Ferrometal Oy Finfocus Instruments Oy Finn Recycling Oy Finnris FinnSonic Oy FMS-Service Oy FMS-Tools Oy Ab FUCHS Oil Finland Oy GWM-Engineering Oy, Ltd HEIDENHAIN Scandinavia AB Hertek-Tekniikka Oy HSJ-Products Hämeen Erikois- ja teollisuuspesut Oy IM Tekniikka Oy Index-Traub AB, Filial i Finland
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Tekninen kauppa SHY

#Konepaja2020

17.–19.3.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja2020

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Varaa osasto ›

Aukioloajat

Tiistaina 17.03.2020 klo 9:00-17:00
Keskiviikkona 18.03.2020 klo 9:00-17:00
Torstaina 19.03.2020 klo 9:00-16:00