Konepaja-messut

17.–19.3.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Varaa osasto ›
Samaan aikaan

Konepaja + NWE 2020

Konepaja 2018 yhdessä Nordic Welding Expon kanssa kokosi yhteen 268 yritystä ja 6 554 kävijää. Messujen 268 näytteilleasettajaa esittelivät metallin työstö- ja levykoneita, työkaluja ja ohjelmistoja, automaatiota ja robotiikkaa, hitsausta ja liittämistä sekä kunnossapidon ja teollisuuden palveluita. Messutapahtumassa oli esillä yli 100 konetta ja laitetta.

Konepaja-messut ja Nordic Welding Expon toteutetaan seuraavan kerran 17.–19.3.2020.

Rohkeat investoivat: koneet ja laitteet esillä messuilla

Messukävijät pääsevät konkreettisesti tutustumaan, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä ja päivittämään tietotaitojaan. Messuilla on ollut perinteisesti esillä yli 100 konetta ja laitetta.

Konepaja palkittiin Vuoden Messuina

"Ensimmäisellä kerralla nappiin! Voittaja ylitti kävijätavoitteensa kirkkaasti ja toteutti tapahtuman kohderyhmä edellä."

Historian ensimmäinen valtakunnallinen Mesoaja-gaala palkitsi suomalaista messu- ja tapahtuma-alan osaamista torstaina 25. tammikuuta 2018 Helsingin Messukeskuksessa. Konepaja-messut voitti Vuoden Messut -kategorian. Mesoaja palkitsi voittajia 11 sarjassa. Voittajat valitsi yli 120 toteutuksen joukosta markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostunut raati.

SHY:n ja Tampereen Messujen yhteistyö jatkuu

– Toista kertaa samanaikaisesti toteutetut Nordic Welding Expo- ja Konepaja-messut onnistuivat hyvin. Tapahtumakokonaisuus on koko toimialalle tärkeä kohtaamispaikka. Messut on hyvä mahdollisuus edistää alan kiinnostavuutta ja vetovoimaa. Yhteistyö Tampereen Messut Oy:n kanssa toimii erinomaisesti ja haluamme yhdessä vakiinnuttaa messuista alan päätapahtuman Suomessa, sanoo toiminnanjohtaja Jouko Lassila SHY ry:stä.

Tripla Facade Panel palkittiin Plootu Fennicalla

Teknologiateollisuus ry palkitsi avajaispäivänä Vuoden Ohutlevytuotteena 2018 Tripla Facade Panel -julkisivupaneelin.

Tuomaristo kuvasi Tripla Facade Panel -projektia uudenlaiseksi arkkitehtuurin pilottikohteeksi, jossa syväveto-teknologiaa sovelletaan design-elementteihin suurissa rakenteissa.

Hitsauksen Suomen mestaruus Vaasaan

SHY:n järjestämät Nuorten SM-hitsauskilpailut kisattiin messuilla. Voiton torstain finaalissa vei vaasalainen Jan Halonen. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat Oulun pojat Juho Siira (2.) ja Miika Viitala (3.).

“Olin liikkeellä kunnossapidon pitkän linjan ammattilaisen kanssa ja saimmekin lopulta paljon enemmän irti mitä olin ajatellut. Melkein heti kättelyssä teimme pienet jyrsittävien kappaleiden kiinnittämiseen liittyvä kaupat. Tuotannon kehittämiseen liittyviä asioita on aina korvan takana ja kävikin niin, että kolmeen eri projektiin sain uutta tietoa ja jätin tarjouspyyntöjä.”

– Miiro Kuusikko, Quality and Production Manager, FennoSteel Oy

“Tampere on erittäin sopiva ja sijainniltaan keskeinen paikka juuri metalliteollisuuden kone- ja laitemessuille. Tampereelle voi tehdä kätevästi vaikka vain päivän messuvierailun.”

– toimitusjohtaja Kari Sorjonen, Tasowheel Group Oy

“Konepajoissa hitsaus, työstökoneet ja työkalut kuuluvat yhteen, joten näiden kahden merkittävän ammattimessutapahtuman toteuttaminen rinnakkain tarjoaa alan toimijoille huomattavia synergiaetuja.”

– toiminnanjohtaja Jouko Lassila, Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys

Näytteilleasettajana MM.

Näytteilleasettajat julkaistaan lähempänä messuja
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Tekninen kauppa SHY

#Konepaja

17.–19.3.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Varaa osasto ›

Aukioloajat

Tiistaina 17.03.2020
Keskiviikkona 18.03.2020
Torstaina 19.03.2020