Konepaja-messut

17.–19.3.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja2020

Koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Varaa osasto ›
Konepaja & Nordic Welding Expo

Konepaja + NWE 2020

Tampereen Konepaja-messut yhdessä Nordic Welding Expon kanssa esittelevät jälleen ensi vuoden maaliskuussa koneet ja laitteet kilpailukykyiselle teollisuudelle. Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman teemat ovat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit. Samaan aikaan on luvassa myös uusi 3D & New Materials -tapahtuma.

Konepaja-messut ja Nordic Welding Expo 17.–19.3.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Koe livenä yli 100 konetta ja laitetta

Konepajassa on oikeasti koneet pajassa, ja taatusti ja kootusti Suomen laajin tarjonta. Esillä on metallintyöstökoneet ja levykoneet sekä hitsaus ja liittäminen. Messuilla pääset konkreettisesti tutustumaan, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä. Samalla päivität tietotaitosi automaation ja robotiikan uusimmista innovaatioista sekä sorvaat pajan työkalu- ja ohjelmistohankinnat kuntoon. Tampereen Konepajassa on esillä yli 100 konetta ja laitetta.

Digitalisaatio ja AI – hehkutusta vai konepajojen uudistamista?

Digitalisaatiosta ja tekoälystä puhuvat nyt kaikki. Messuille on mahdollisuus tulla katsastamaan, kuinka modernit teknologiat ja robotit käytännössä uudistavat konepajateollisuutta ja työtä konepajoissa sekä vapauttavat ihmisten osaamista työhön, johon koneet yksin eivät kykene.

Konepajat digitalisoituvat ja edelläkävijät erottuvat muista ja oppivat uskaltamalla kokeilla uutta. Konepajassa taotaan aiheesta rautaista asiaa, ja kuulet kiinnostavimmat caset yritysten itsensä kertomina.

Tuotantoteknologia ja -koneisto kuntoon kerralla

Varmista pajasi tuotantokapasiteetti ja hyödynnä kysyntä rohkeilla koneinvestoinneilla ja viritetyllä toiminnanohjauksella. Konepajassa on esillä metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Asiantuntijat auttavat valitsemaan parhaat ratkaisut tuotannon haasteisiin.

Messuilla on mukana lähes kaikki markkinoilla aktiivisesti myynnissä olevat kone- ja laitemerkit.

Yhteisinvestoinneilla kiinni uusiin hankintoihin

Tiesitkö, että kone- ja laiteinvestoinneista koituvan hintalapun voi jakaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa? Konepajateollisuudessa lisääntyvät yritysten välinen yhteistyö ja yhteisinvestoinnit, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia yksittäisille konepajoille, laskevat kustannuksia ja lisäävät koneiden käyttöastetta.

Konepajassa rakennetaan tulevaisuuden verkostoja, jotka lisäävät yhteistä kilpailukykyä!

Uusi 3D-tulostamisen tapahtuma samaan aikaan

Oletko kiinnostunut 3D-tulostamisen ja uusien materiaalisten mahdollisuuksista ja kehityssuunnista? Konepajan yhteydessä järjestetään 18.–19.3.2020 3D & New Materials -tapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on herätellä suomalaista valmistavaa teollisuutta oivaltamaan uusia sovelluskohteita ja ideoimaan uutta.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti tuotekehityksestä vastaaville sekä kaikille uusista innovaatioista kiinnostuneille teollisuuden ammattilaisille.

“Olin liikkeellä kunnossapidon pitkän linjan ammattilaisen kanssa ja saimmekin lopulta paljon enemmän irti mitä olin ajatellut. Melkein heti kättelyssä teimme pienet jyrsittävien kappaleiden kiinnittämiseen liittyvä kaupat. Tuotannon kehittämiseen liittyviä asioita on aina korvan takana ja kävikin niin, että kolmeen eri projektiin sain uutta tietoa ja jätin tarjouspyyntöjä.”

– Miiro Kuusikko, Quality and Production Manager, FennoSteel Oy

“Tampere on erittäin sopiva ja sijainniltaan keskeinen paikka juuri metalliteollisuuden kone- ja laitemessuille. Tampereelle voi tehdä kätevästi vaikka vain päivän messuvierailun.”

– toimitusjohtaja Kari Sorjonen, Tasowheel Group Oy

“Konepajoissa hitsaus, työstökoneet ja työkalut kuuluvat yhteen, joten näiden kahden merkittävän ammattimessutapahtuman toteuttaminen rinnakkain tarjoaa alan toimijoille huomattavia synergiaetuja.”

– toiminnanjohtaja Jouko Lassila, Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys

Näytteilleasettajana MM.

ABICOR BINZEL Finland Oy ACG Nyström Oy Admicom Finland Oy Air Liquide Finland Oy Algol Chemicals Oy Aliko Oy Ltd Apricon Oy Avertas Robotics Oy Blum Novotest AB Camcut Oy Camfil Oy Camtek Oy Carelian Nirko Oy Carl Zeiss Oy Cebotec Oy CeNiC Finland Oy Coastone Oy Cron-Tek Oy Delfoi Oy Devenno Oy DL Software Oy Duroc Machine Tool Oy Edufix Oy Eltrotec Oy EMUGE-Franken AB Erlatek Oy Ferrometal Oy Finfocus Instruments Oy Finnris FinnSonic Oy FMS-Service Oy FMS-Tools Oy Ab FUCHS Oil Finland Oy GWM-Engineering Oy, Ltd HEIDENHAIN Scandinavia AB Hertek-Tekniikka Oy Hexagon Metrology Oy HSJ-Products Hämeen Erikois- ja teollisuuspesut Oy Ideal PLM
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Teknologiateollisuus Tekninen kauppa SHY

#Konepaja2020

17.–19.3.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Konepaja2020

Teemoina kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit.

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Varaa osasto ›

Aukioloajat

Tiistaina 17.03.2020 klo 9:00-17:00
Keskiviikkona 18.03.2020 klo 9:00-17:00
Torstaina 19.03.2020 klo 9:00-16:00