Konepaja-messut

Miksi messuille?

Konepajassa esitellään työstökoneet ja teollisuuden palvelut

Konepaja tuo konehankinnoista ja -investoinneista päättävät henkilöt saman katon alle

Konepajateollisuuden messutapahtuma esittelee metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet alan yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen.

98 % kävijäTYYTYVÄISYYS

 

Koe livenä yli 100 konetta ja laitetta

Konepajassa on oikeasti koneet pajassa, ja taatusti ja kootusti Suomen laajin tarjonta. Esillä on metallintyöstökoneet ja levykoneet sekä hitsaus ja liittäminen. Messuilla pääset konkreettisesti tutustumaan, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä. Samalla päivität tietotaitosi automaation ja robotiikan uusimmista innovaatioista sekä sorvaat pajan työkalu- ja ohjelmistohankinnat kuntoon.

Missään muualla Suomessa ei pääse kokemaan yhtä laajaa konekattausta!

Hinnasto Pohjakartta


Kuka messuilla käy

Haluatko tietää, kuka Konepajassa vierailee? Tapahtumien kävijäprofiili on julkaistu. Kiinnostaako sinua:

  • mikä on kävijän toimenkuva,
  • syy messuvierailuun tai
  • mikä aihe messuilla kiinnostaa?

Lue lisää tapahtuman kävijäprofiilista ja bongaa tulevat asiakkaasi jo nyt!

Kävijäprofiiliin


Paljonko Masa painaa?

Te tuotte paikan päälle juuri ne kiinnostavimmat ja kehittyneimmät koneet, joita asiakkaat haluavat nähdä. Me puolestamme nostamme ne kävijämarkkinoinnissa esiin, koska tapahtumassa on oikeasti koneet pajassa – ja tarjolla on taatusti Suomen laajin konetarjonta.

Unohdetaan jargon

Heitetään tyhjänpäiväinen jargon ja jäykät selostukset romukoppaan. Puhutaan painavaa asiaa rennosti. Mitä jos koneista viestittäisiinkin tyyppinimien kuten XYZSVA-192873-PROT sijaan vaan Masasta, Pertistä sekä Ullasta?

Se on täällä!

Halusimme tehdä koneluettelon, joka painetaan kansien väliin. Koneluettelon, jota nostetaan verkossa, printeissä sekä digimarkkinoinnin rööreissä. Ja sen myös teimme. Selaile lisää!

Koneluetteloon


Teollisuus on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään suositut

-tapahtumat, joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

Uusi 3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin. Katso tuoteryhmät tästä. Nyt tehdään yhdessä UUTTA – tule mukaan tarjoamaan omat ratkaisusi tuotannon uusiin mahdollisuuksiin.

Tapahtumien pohjakartta


4 hyötyä, mitä sinä saat messuilta

1. Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Tapahtumassa voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

2. Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Tapahtumaan osallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

3. Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Tässä tapahtumassa imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla omaa asiantuntijuuttanne esille tapahtuman ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

4. Vaikutat hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Alasta kiinnostuneet yhteen kokoavan tapahtuman yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Tervetuloa mukaan!

Hinnasto Varaa osasto