Konepaja-messut

Messuilla vieraili yli 8300 kävijää – Tampereelle syttyi uusi messutähti

Uutiset  17.03.2016

Tänään päättyneet metalliteollisuuden kone- ja laitemessut Konepaja 2016 sekä kansainvälinen hitsausalan Nordic Welding Expo 2016 kokosivat kolmen päivän aikana 8 338 messuvierasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Tapahtuman keskeisimpiä puheenaiheita olivat uusimmat innovaatiot, automaatio, robotiikka sekä digitalisaatio.

Messuilla oli 264 näytteilleasettajaa, joiden päämiehet edustavat yli 700 kansainvälistä tuotemerkkiä.

Tapahtumakokonaisuus onnistui yli odotusten. Ensimmäistä kertaa toteutettu Konepaja esitteli Suomen laajimman kattauksen koneita ja laitteita yli kymmeneen vuoteen. Tapahtuman kävijämäärä ja alan toimijoilta saatu positiivinen palaute sekä kiinnostus osallistua tapahtumaan myös jatkossa vahvistavat ajatusta, että Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää metalliteollisuuden tapahtuma. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa tapahtuman kehittämistä. Nykyajan konepajat ovat täynnä uusinta tekniikkaa, joten alalla on tilausta hyvin toteutetuille uusimpia koneita ja laitteita esitteleville sekä verkostoitumismahdollisuuksia tarjoaville messuille, kertoo projektipäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Suomen Hitsaustekninen Yhdistys SHY ry ja Tampereen Messut Oy allekirjoittivat messuilla sopimuksen yhteistyön jatkamisesta myös Nordic Welding Expon osalta.

Seuraavat Konepaja-messut sekä Nordic Welding Expo järjestetään samanaikaisesti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa keväällä 2018.

Lue tiedote