Konepaja-messut

Konepaja-messut

Tulossa maaliskuussa 2024:

KONE, HITSI JA 3D – Pajan trilogia

Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials loistavat valmistavan teollisuuden tulevaisuuden klassikossa.
Kovimmat koneet ja laadukkaimmat laitteet, silmää hivelevä laatu ja ykkösluokan osaaminen luovat Tampereella kohtaamisten kokonaisuuden, josta ei halua jäädä paitsi.
Kustannustehokkaasta kolmikosta odotetaan taattua kassamagneettia.

Kone, Hitsi ja 3D liittyvät yhteen valokaaren voimalla.

Koneet ja laitteet

Saleihin vyöryävät kovimmat koneet ja laadukkaimmat laitteet ovat tänäkin vuonna Konepaja-klassikon keskiössä. (P)Ajan hengen mukaisesti mukaansa tempaavat digitalisaatio ja keinoäly, sekä reilu robotiikka.

Laatu ja osaaminen

Maailman murroksessa valmistavan teollisuuden tuotanto on siirtynyt ja siirtyy takaisin Suomeen ja Eurooppaan. Työvoima, sen saatavuus ja uudet tavat tehdä työtä puhuttavat.  Vastuullisuuden merkitys korostuu niin ympäristöarvoissa kuin sosiaalisessa vastuussa.

Kustannustehokkuus

Perinteisen tekemisen rinnalla tulee osata hyödyntää uuden tekniikan mukanaan tuomat mahdollisuudet. Millaisia kilpailuetuja on mahdollista saavuttaa yhä kehittyneimmillä tavoilla valmistaa sekä tehokkaammilla keinoin ketjuuntua ja tuottaa? Mistä keinot löytyvät?

Rekisteröidy kävijäksi

Kävijäksi rekisteröitymällä pääset messuille maksutta!
Rekisteröidy

19.–21.3.2024

Ylin johto ja yrittäjät

Isoissa investoinneissa mukana on aina yrityksen ylin johto, investointipäätökset ovat merkittäviä sijoituksia tulevaisuuteen.

Tuotantovastuu

Tuotannon kehittämisessä uudet toimintamallit vaativat jatkuvaa koneiden ja laitteiden päivittämistä – pysy kehityksessä mukana.

Pajamiehet- ja naiset

Vaatimusten kasvaessa tuottavuuden tehokkuuden määrittelevät työntekijät – he osaavat arvioida millä laitteistolla aito tuottavuusloikka tehdään.


Pajan henki lumosi – täysi tupa ja tunnelma katossa Tampereella

Metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja ja Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo palasivat rytinällä tapahtumakentälle neljän vuoden odotuksen jälkeen. Messu-uutuutena tapahtumakokonaisuuden täydensi 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials. Kolmikko keräsi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallien huomaan 6270 kävijää.

Lue uutinen


Tutustu koneluetteloon!

Messuilla esitellään alan parhaat koneet ja teknisimmät vehkeet. Tapahtumassa on oikeasti koneet pajassa – ja taatusti ja kootusti Suomen laajin tarjonta. Summa summarum: koneet ovat esillä ja tästä syystä julkaisimme maan suurimman koneluettelon.

Maan suurin koneluettelo

Tutustu vuoden 2022 tapahtumassa mukana olleisiin koneisiin:

Koneluettelo


Metalli on vahva – materiaaleja komposiitista kumiin

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään laaja ammattitaphtumakokonaisuus. Saman katon alla:

3D & New Materials ja Nordic Welding Expo,

joiden saumattomasti huolella yhteen hitsattu kokonaisuus tuo yhteen tuhansia teollisuuden ammattilaisia ja tarjoaa metalliteollisuuden tuotannon laajimman kattauksen Suomessa.

Uusi 3D & New Materials esittelee metallin lisäksi muitakin tulostuksen materiaaleja sekä tuotannon materiaalimahdollisuuksia aina komposiitista kumiin. Katso tuoteryhmät tästä.

Nordic Welding Expo     3D + New Materials