Konepaja-messut

Ilman investointeja kasvu on vaikeaa

Uutiset  20.12.2015

 

Viime vuodet ovat olleet monella alalla haasteellista aikaa, sillä pitkään jatkunut talouden matalasuhdanne on sekä koetellut että pakottanut innovatiivisuuteen. Duroc Machine Tool Oy:n toimitusjohtaja Sakari Saarisen mukaan metalliteollisuudessa eletään tällä hetkellä eräänlaista asemasotavaihetta, jolloin on tärkeää turvata nykyinen asema ja työstää strategioita kasvun mahdollistamiseksi. Mies vannoo yhteistyön nimeen.

– Yhteen hiileen puhaltaminen pitäisi olla kaikkien mielessä. Suomalaisten yritysten kasvuun vaikuttaa ehdottomasti se, että alan tekijät suosisivat kotimaista osaamista, Saarinen pohtii. Toinen merkittävä tekijä on investointien tekeminen, ilman niitä kasvu on vaikeaa. Toki repertuaarin ja markkinaosuuden laajentamisen kauttakin kasvu on mahdollista

Lue Saarisen haastattelu kokonaisuudessaan TähtiUutisista!

Tampereen Messut Oy järjestää Konepaja 2016 -messut 15.–17.3.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Yhteistyössä kone- ja laitepuolen toimijoiden kanssa toteutettavat Konepaja-messut esittelevät metalliteollisuuden uusimmat koneet ja laitteet alan yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Samaan aikaan järjestetään Pohjoismaiden suurin hitsausalan ammattitapahtuma Nordic Welding Expo.