Konepaja-messut

Ennätyksellinen määrä kansainvälisiä päämiehiä

Uutiset  08.04.2016

Konepaja-messuilla nähdään kotimaan mittakaavassa ennätyksellisen suuri määrä alan kansainvälisiä päämiehiä suhteutettuna näytteilleasettajien määrään. Konepajassa yli 720 kansainvälistä tuotemerkkiä edustavaa päämiestä esittäytyy 260 näytteilleasettajayrityksen osastolla. Suomen suurin metalliteollisuuden messutapahtuman Alihankinta esittelee vuosittain 1000 näytteilleasettajaa ja liki 900 päämiestä.


Käytä näytteilleasettajien kone- ja laitetuntemusta hyödyksesi hakiessasi parhaat ratkaisut. 

Konepajan kattava kone- ja laitetarjonta tuotemerkkien asiantuntijaosaamista unohtamatta mahdollistavat, että kävijänä löydät monipuolisesti vaihtoehtoja. Maailmanlaajuisesti tunnetuimmat merkit tulevat muun muassa Saksasta, Japanista, Italiasta ja Yhdysvalloista. Käytä näytteilleasettajien kone- ja laitetuntemusta hyödyksesi hakiessasi parhaat ratkaisut.

Kilpailukyky on monen tekijän summa

Konepaja-yrityksen kilpailukyky, erityisesti kansainvälisillä markkinoilla, on monen tekijän summa. Toisen yrityksen kompastuskivi piilee liian vanhassa laitekannassa, kolmas yritys on löytänyt menestyksen avaimet tehostamalla muita toimintoja ja neljäs firma on saanut uutta pontta bisnekseen verkostoitumisen ja uuden kumppanin kautta.

On siis perusteltua pohtia, mihin yrityksessänne kannattaisi panostaa seuraavaksi. Konepaja-messuilla on paikan päällä markkinoiden uusin kone- ja laitekanta sekä asiantuntijaosaaminen yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseen.

Tule paikan päälle vertailemaan, hankkimaan uusin tieto ja tekemään ratkaisuja uusista investoinneista – löydä yrityksesi kilpailukyky Konepajasta!