Konepaja-messut

KEYNOTE: Riski, rohkeus ja rakenteiden transformaatio

ke 18.03.2020 13:00-13:45

Ohjelmalava, A-halli

Konepaja ja Nordic Welding Expo 2020 -messujen keskimmäisen messupäivän ohjelmassa on tiedossa tulevaisuustutkija Ilkka Halavan ravisteleva ja innostava keynote-puheenvuoro otsikolla Riski, rohkeus ja rakenteiden transformaatio. Puheenvuoro käsittelee seuraavia aiheita:

  • Maapallon kestävyyskriisi ratkaistaan nimenomaan teknologialla
  • Hajautuvien järjestelmien kausi voi tarkoittaa Suomelle kiihtyvän kasvun kautta
  • Suhtautumisemme riskin ottamiseen on muututtava, mutta kuka aloittaa?

Esittely:

Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n ja Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 300 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan.

Ilkka Halava on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta elinkeinorakenteen kehittämiseen ja modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä asumisen tulevaisuuteen.