Konepaja-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Konepaja-messut on konepajateollisuuden tekijöiden arvoinen tapahtuma! Tampere on metalliteollisuuden Mekka, joka on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen metalliteollisuuden ykköspaikkana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

Vuoden kolme tärkeintä päivää verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat niin nykyisiä kuin tulevia asiakkaita. Messuilta on mahdollisuus saada lisää asiakaskontakteja ja näkyvyyttä. Suomen 10 000 konepajaa tarjoaa mahdollisuuden kotimaisen verkoston vahvistumiseen.

Ole nopea, jos haluat olla mukana

Tee varaus omasta osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!

Maaliskuussa 2018 järjestetyssä tapahtumassa vieraili 6 554 messukävijää ja näytteilleasettajia oli 268.

Hinnasto Varaa osasto

 

Viisi syytä metalliteollisuuden suunnannäyttäjälle osallistua Konepaja-messuille

Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää metalliteollisuuden tapahtuma. Pirkanmaa on keskellä asiakkaitasi.

Kulkuyhteydet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Parkkipaikkoja on runsaasti heti messuhallien vieressä ja hallikapasiteetti on riittävä esittelemään isojakin koneita

Kapasiteetti

Konepaja vieraineen mahtuu Tampereelle erinomaisesti. Majoituskapasiteettia on pelkästään keskustassa on yli 2300 huonetta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on riittävästi sekä tilaa että tekniikkaa esitellä isojakin koneita. Kävijöitä messuilla palvelee Pirkanmaan suurin yhtenäinen ravintolakokonaisuus.

Järjestäjä

Tampereen Messut on palveleva ja kustannustehokas yhteistyökumppani.

Synergia

Konepaja 2020 kokoaa koneet, laitteet ja uutuudet sekä jo olemassa olevan pohjan Nordic Welding Expon kanssa.

 

 

Tuoteryhmät Kysy lisää